Zaradi razvojne naravnanosti podjetja in povečanega obsega del v naš kolektiv vabimo večje število oseb, da se nam pridružijo in skupaj z nami pišejo zgodbo o uspehu.

V našem podjetju se z vsakim kandidatom pogovorimo in za vsakega najdemo delovno mesto, katero ustreza njegovim željam in sposobnostim. Imamo izdelan karierni sistem, ki omogoča usposabljanje in napredovanje na področju varovanja, možnosti pridobivanja drugih znanj in veščin ter možnosti dodatnega zaslužka.

Čeprav morda za vašo usmeritev ni trenutno razpisanega prostega delovnega mesta se priporočamo, da nam pošljete svoj življenjepis in dosedanje izkušnje ter reference. Vse primerne kandidate bomo imeli evidentirane in v primeru potrebe po zaposlovanju novih sodelavk ali sodelavcev bomo le te tudi povabili na razgovor ter z njimi ob izbiri tudi sklenili pogodbo o zaposlitvi.

Pogoji za delo varnostnika so opravljen NPK, vendar to ni pogoj, da se oglasite pri nas. V našem podjetju vas bomo sprejeli tudi brez opravljenega NPK in vas napotili na usposabljanje, da boste pridobili ustrezno licenco NPK za začetek dela. V tem času ko boste hodili na izobraževanje pa vam bomo pomagali, da se boste pripravili na izpit in ga uspešno opravili.

V podjetju GVS skrbimo za kakovost lastnih storitev in se zavedamo, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša ključna konkurenčna prednost.

 

Skupina GVS – GVS d.d.
Kočevarjeva ulica 2
8000 Novo mesto

Tel:07/39-31-186

Email: kadri@gvs.si  

  • Varnostnik-ca
  • Varnostnik-ca/receptor-ka
  • Varnostnik za varovanje trgovin
  • Varnostnik za javna zbiranja
  • Pripravnik (več delovnih mest)

Prednost dajemo kandidatom in kandidatkam z izkušnjami in službeno izkaznico. Kandidate brez službene izkaznice in brez opravljenega NPK – Varnostnik, pred zaposlitvijo napotimo na izobraževanje in usposabljanje. Sprejemamo tudi pripravnike.

Zagotavljamo stabilno in dolgoročno zasposlitev.

POSTANITE DEL NAJBOLJŠE GVS EKIPE

Dovoljujem, da GVS d. d., Novo mesto, zbira, hrani, obdeluje in uporablja vse moje osebne podatke, ki sem jih navedel/navedla v svoji prijavi v njihovo bazo kandidatov za zaposlitev.
Strinjam se s Pogoji zasebnosti pri kadrovanju .