V podjetju GVS d.d. je svoje znanje s področja varovanja ljudi, premoženja in ostalih komplementarnih dejavnosti združilo več strokovnjakov, z vizijo medsebojno povezati najsodobnejša znanja in tehnologije varnostnih storitev.

Z več kot 350 zaposlenimi in več enotami, pokrivamo celotno Slovenijo. Zagotavljamo učinkovito in hitro reševanje varnostnih situacij. Izvajamo tehnično in fizično varovanje, kjer se osredotočamo na individualne potrebe strank in tako zagotavljamo kontinuirano rast podjetja. Naše varnostne rešitve gradimo na dolgoletnih izkušnjah in visoki tehnologiji, kar nam omogoča izvajanje vrhunskih storitev po konkurenčnih cenah.

Poslovna stabilnost, profesionalen pristop in strokovnost zaposlenih so odlike na katere smo v našem podjetju še posebej ponosni. S strani naših naročnikov smo prepoznavni po kvalitetni izvedbi naših storitev in iskanjem popolnih rešitev za vsakogar, ki potrebuje kvalitetno varovanje.

Visoka kvaliteta, ki jo nudimo našim naročnikom, je plod dolgoletnega poznavanja zahtev na področju Zasebnega varovanja, ter iskanje optimalnih rešitev in skrb za vsakega naročnika.

Naša načela korporativne strukture je zgrajena na vrednotah, ki oblikujejo naše uspešno podjetje.

To so zaupanje, strokovnost in prilagodljivost.

 

OSEBNA IZKAZNICA

firma: GVS d.d., globalno varnostni servis
skrajšana firma: GVS d.d.
datum vpisa v sodni register: 06.07.2000
matična številka: 1534238000
davčna številka: SI 75781336
sedež: Kočevarjeva ulica 2, 8000 Novo mesto
pravnoorganizacijska oblika: Delniška družba d.d.